• foto2.jpg
  • foto1.jpg
  • foto3.jpg

Vliegtuig

Met Transavia vliegt u goedkoop naar Innsbruck of Friedrichshafen. Vertrekken kan vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Groningen.

 

Trein

St. Anton heeft een internationaal treinstation. Dit station ligt in het centrum. Voor treinreizigers zijn er drie mogelijkheden.

  1. De Austria Expres. Deze trein vertrekt, gedurende het wintersportseizoen, vrijdagavond vanuit Nederland en is zaterdagochtend in Landeck. Vanuit Landeck gaat u met een busje naar St. Anton am Arlberg. Deze transfer is via Austria Expres te boeken.
  2. De CityNightLine (NS hispeed). Deze trein vertrekt op vrijdagavond vanuit Nederland en is zaterdagochtend in Innsbruck. Vanuit Innsbruck kunt u met een normale trein naar St. Anton am Arlberg. De CityNightLine rijdt alleen in het winterseizoen naar Innsbruck, in de zomermaanden rijdt de trein niet verder dan München.
  3. Normale dagtreinen. Bekijk de internationale treinplanner voor de mogelijkheden.

Auto

St. Anton am Arlberg ligt direct aan de snelweg en is daardoor per auto gemakkelijk bereikbaar. De afstand vanaf Utrecht bedraagt 880 km. Voor de Oostenrijks snelweg is een vignet verplicht. Vignetten zijn te koop bij de ANWB en bij benzinestations voor de Oostenrijks grens. Er zijn drie soorten vignetten: jaarvignet (€ 85,65), 2 maanden vignet (€ 27,75,-) en 10-dagen vignet (€ 11,45). Verder moet er betaald worden voor de Arlbergtunnel (+/- € 9,-). Deze tunnel is eventueel te vermijden door over de Arlbergpas te rijden, maar bij zware sneeuwval is dit niet aan te raden. Houd er verder rekening mee dat 's winters winterbanden verplicht zijn in Duitsland en Oostenrijk. De Arlbergpas heeft afhankelijk van de omstandigheden een sneeuwkettingen plicht, dit wordt met borden aangegeven.


Grotere kaart weergeven

Zoek en boek

Incheckdatum
calendar
Uitcheckdatum
calendar

Laagste prijs garantie